Fredag

Fredags mys för mig själv (eller räknas en Ben&jerrys?) ;) hihii

Länge sedan man skrev nått, men nu sitter jag här igen.

Idag har jag haft engelska prov och data prov! Gick med inställningen till dataläraren och sa att "nneeeee jag vill inte göra provet kommer inte klara av det idag. Gissa vem som fick VG??!! Joo jaaaa :) hehehe lite smått stolt sådär :P
Kom hem oh gick ut te stallet gick ut och gick promenad med rolleboll, hannah red simba med. =)

Sen idag har Royal fått av sig skorna, hovslagaren tyckte han hade fina och hårda hovar. =) Så en frisk hov mår ju bättee än en skodd. Så nu får han gå utan i vinter, (om han inte visar nått obehag) ;)

Söndag är de tävlingsdax =) jag ska starta 50cm och 70cm, hannah från stallet ska med sin häst Jessie också och starta 70cm och 80 cm. Ska bli himlans skojigt.

Vädligt olika ämmen man skriver om  men händer mycket.

Mest av allt just nu saknar jag min Jesper. Himlans mycket. (maassor menar jag då) väldigt ;P.
Länge sen jag prata med han nu ( 3 dagar ??) haha aja, men sms skickar han.Fin telefonräkning sen. :P. Men snart kommer han hem så =)
Vinter vill vi ha,.... annars sommar!


Studiedag =)

Jaha då var de här 2 studiedagarna slut. :/ Men snrt helg så whatever! ;)
Inte skrivit så mycket här.

Idag iallafall har jag vart ute på långtur med hannah och jessie. Började småsnöa usch de var inte skönt!
Sen tog jag ett par hoppskutt med Royal, man såg inte så mycket. Men det gick bra. Har ju inte hoppat han sen jag åkte av sist och slog i. Men nu är vi igång igen =).

Saknar Jesper som fan gör man med. Vill ha dig här, inte sms eller telefonsamtal, utan du ska va här. Inte i nått jävla varmt land när jag sitter här, med snöpisk i huvudet så fort man går ut. Ja jag är nog lite avund på det. :P

aaaaja
Over and out

Hazzard

Idag vaknade jag upp bredvid "jeppei Lönneberga", sen åkte vi till mcdonken och åt frukost. Det var gött!

Sen bärde de av till Rappestad och spela hazzard kallad "Presentleken". Vann lite smått & gott choklad och en hårborste =)
Kom hem, gick ut till stallet och red i kvällsmörkeret och stormen.  Han är så duktig! Han har en stolt matte :P


Som sagt åkte Jesper till Thailand idag, hur fan ska jag klara mig utan dig i 2 veckor? När man är så jävla kär, så är de svårt :/ Men men 2 veckor, så sen får man se han igen =)

Nu ska jag ut till stallet, och bara mysa =)
Over and Out


Heda

Ja ha, som sagt åkte ner till Heda ridklubb, åratal sedan man var där.  Louise och zina var där, så av den anledningen åkte jag nedåt.  De tränade för nån dressyrtränare, shit vilket tempo hon ville att hästarna skulle ha, jisses! hahaaa

Kom hem käka pizza, nu sitter jag här med syster. Ska snart se på idol(vilket hon får tro) Ska snart till Jesper =). För imorgon åker han från mig :/.

Yeej

Fredag idag då! =)
Kom hem från läkaren för ett tag sedan, nått fel på korsbenet. (eller nått sånt)
Kvällen ska jag tillbringa med min plutt <3 Imorgon åker han från Sverige till Thailand :( i hela 2 veckor. Vill med från Sverige iallafall denna årstid.
Funderar hårt på om jag ska åka ner till Heda ridklubb. Och kolla när Louise och zina styr o ställer :P.

Ny vecka, ny dag

Ytterligare en tråkig och trist måndag.. som vanligt. Måndagar är ju alltid så jobbiga. Och jag tror att de flesta håller med om det. :P

Nu blire att kolla på en massa nya Gossip Girl avsnitt ;) Med min sis. <3Syster (jul)

Rollebollen

Fick lite damp och vart sisådär jävligt ridsugen.
Gick ut och gjorde iordning hästen, tog ett långt och rejält dressyrpass med en massa galoppfattningar. Menar på att det är ju jävligt bra när man är skadad. But whatever! :)
Vi får in bättre galopp dag för dag, känns toppen great! Mera snabba, stora, kraftiga galoppsprång, och andra små, korta dressyrsprång, känns om man sitter på en grand-pirx häst då. Jag är stolt över pållen min idag :D.
Men vart inte så glad, när jag fick se denna syn. Blir att tvätta täcken nåndag då =) Skoj!

 

Fredag =)

Vd irriterad jag blir.
Sitter fortfarande hemma nu. Ska eventuellt till vårdcentralen idag. Ryggen/svanskotan krånglar fortfarande. Dumma Royal. :/ men jag älskar han ändå. På tal om han så har inte den eventuella medryttaren hört av sig. Antar att hon säkerligen blev lite skraj för honom. Men jag blev ju ändå lite si och så om att ta in någon på honom. Då bara jag har ridit honom sedan Februari.. typ. Så han kan ju bli helt fel hanterad, bättre att han får lite vila i vinter i sådana fall. :P Eller om jag vågar sätta in någon annons, men de känns så oseriöst. Vet inte vrf jag tycker så men men.

By the way...
Veckan har inte vart så händelserik, vart sjuk, haft lite ont överallt. I onsdags var jag med lillplutt. Var trevlans :) Blir att träffas idag med <3=) Sen vet ja inte hur det blir imorgon om man ska med tjejorna eller inte. Jag har blivit så seg av mig. Vill bara vara hemma och sitta framför tvn känns det som. Men det är väl hösten som gört.
E´Jag och emelie =)

Royal



Ännu en jobbig dag!

Då var de Tisdag, gött! Idag i skolan hade vi praktiskt, fick stå och göra grytor :P Skitruuligt! Kom hem och red Royal och longerade Spider och Simba. Duktigt av mig =) orkar ju knappt nått nuförtiden. Ihelgen blire nog party med tjejorna, på Maxim. Men sånt som märks. Vill ju vara med dig någon dag med =)<3 Aja... Over and Out

Måndag

Då var det måndag, och en ny vecka! Usch skolan var inte så himlans skojig idag.
 Fick stå och laga färdig mat. :) sen inte så mycket mer.
Börjar nog bli sjuker som Grethis :/ men men bara att vänta på en bättre dag.

Nu sitter jag hemma i Ljungsbro ska snart gosa ner mig framför tvn och blir nog att se CSI =).

Mycket intressant man skriver :P

Gretha håller på med tarmar :P Fresch

www.Josefhiiine.blogg.se


Jahapp, nu har man skaffat sig ett snäpp bättre blogg, än vad man hade innan.
Vi får väl la se hur mycket tid man spenderar här, märkert! ;)


Har nog vart de skönaste dagarna på evigheter! Men nu är sista dagen på lovet! Sen börjar skolan! Gött! :D

På lovet har jag vart och tävlat med min häst E:0 . Placerade oss 7/8. Men tyckte en aning om att det var nått lurt, eftersom de placerade före oss red inte så bra! Men domaren kolla väl efter nått särskilt. But whatever jossan kör hoppning istället :D

Sen har jag vart iväg och tränat i Naterstad ridhus.
Och fått eventuellt en medryttare till min galna häst.
Och igår var jag med jesper <3
Kan nog inte bli så mycket bättre! =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0