Vårdagen idag

Jaha då var den lediga dagen slut! :/

Vart duktig som fan idag bränt lite fett också kan man säga. Red Royal över lite bommar, som gick lite dåligt eftersom han skulle hoppa över dem hela tiden, men på påsklovet får de bli träning och åter träning.
Sen inbillade jag mig igår att han inte var korrekt i frambenen så fia kom ut och kolla me det var inget. Jag är bara för fjantig när de gäller den hästen, men de är inte så konstigt när man har en sån underbar häst, iallafall enligt mig, fast jag kanske i det här laget skulle ha gett upp honom som vissa kunde tro.
  Sen blev det en tur på Sigge med Hannah & Jessan :) kul jag lekte nybörjare alltså = hälarna uppe, hukandes över hästen och bara allmänt ful. aja  ibland kan man leka:).

Nu ikväll bakade jag en Fransk chokladtårta. Den var superbra och jävligt fin. Fasen vad duktig man är ibland alltså. Och lagt ut en annons om att vi söker medryttare till fisan. :)  Nu blir duschen sen sängen. Imorrn blire mattelektion sen ett besök på staden sedan tillbaks till Livsmedelskunskap prov om kött. Skit kul. Kanske hinner med att kika på lite klänningar & skit också. :D Natti!

Våren är väl hör för att välkommna sommaren =)

Tisdag :)

Har inte suttit så mycket framför datorn senaste dagarna. Har väl inte nått värst att skriva heller.

Idag är Livsmedelsprogrammet lediga. Så jävla gött! Men blev att gå upp tidigt ändå släppte ut hästarna runt 9  :P
Idag kankse det blir lite shopping med, pengarna rullar ju in liksom :P Men vi fårse. Behöver nya stövlar men de har man ju inte råd med. Ett par nya ridbyxor och speciellt en ny jacka, hornet på sadeln förstörde jackjäveln.  Och en klänning till 9 maj!

 Ska köra ett rejält bompass med herre min idag iallafall. Blivit mycket uteritter nu. :) men det är ju härligt för nu är de ju vår :)




Fredagskul

Jahopp ikväll är de fredagsmys till max hemma hos mig :) blir nog att bänka sig framför Basic instict 2, tror inte jag har sett den men jag kommer nog alltid föredra 1 an ;)

Red i det dumma vädret idag, gick rätt så bra tills Royal fick syn på ponnysarna nere på vägen, då vare krumelidutterkrimskrams uppe i himlen kan ja lova, och vem sitter inte på & blir livrädd för att ramla av och göra så sprickan i revbenet blir till ett brutet revben istället.............. men han lugna sig ganska snabbt får ju skylla mig själv att han har fått ståt i 5 dagar! Han har ju inte stått så länge sen jag var på Mallorca. Han gillar väl inte att få in ponnysar i sin åsyn när han arbetas. ;)

JS


Jävla snö

Blir så trött på snö. I December uppskattar jag det gärna. Men inte i Mars.

Skoltime idag då, det var en slapp dag ingen skillnad på att sluta halv 11 eller 14. Men det är nog för att vi har estetiskt och pillar & grejar hela tiden.

Nu ska jag snart ut och gosa med rollen min :) Sen ikväll blire det Ljungsbro.

Over and Out ;)

Är det dags igen?! ;)

Jajamensan blir kanske så att jag kör påt igen och försöker uppdatera lite mer, nu var de ju ungefär 4 månader sen.

Idag blev det skolan till 16.45 sen blev det att dra sig mot Ikano :) skulle gå och kolla på lite kläder o grejs med sister, Morgan stod "skyltdocke" modell på JC också, så där gick man förbi och flina ett par ggr . :)

Skönt med Fredag imorgon då! Men jag har typ haft helg hela veckan, har vart hemma för lite bröstont, kan nog va så att jag har en spricka i revbenet. Men har beslutat om de är fint imorgon så ska jag upp i sadeln igen :) Har tagit ledigt en vecka från ridningen nu och pållen blire väl inte allt för glad om han får stå, så de får bli ändring på det imorgon. Och så måste vi vara i mer kondis om det blir hoppträning i veckan :)


Då Kör vi igen då! :)

RSS 2.0