22 December

Två dagar kvar till Julafton!
Kännermigsomettlitetbarn!

Idag kommer broder min upp så åker vi hem imorgon bitti efter att jag haft stallet, brukar oftast vara klar strax innan nio så att det ska bi schönt!


Så ikväll blir det att inhandla de sista julklapparna (vilket är rätt många)

Så kommer lite gamla bilder eftersom jag längatr hem såå dant nu!


21 December

Hejpåer!

Länge sen nu, snart så har jag varit här på gården två månader. Nästan!

Trivs jättebra flyttade till trean istället så nu har jag en stor lägenhet och en Roomie! Dagarna flyter på med jobb och det är en mycket bra gård med bra möjigheter. Love it!

Ihelgen var Petra och Hampe uppe i City så blev att åka till dem och det var tänkt att vi skulle ta ett glas men så blev de ju inte, hamnade på nått liknande 55:an men så mycket bättre, snyggt folk, bra musik! Sedan fortsatte vi mot klubb Fasching(jazz,latinamerikans klubb) som var så himla grym, dirty dancing stuk och skitbra musik verkigen!

Imorgon kommer min bror upp hit och då blir det att åka och inhandla de sista julklapparna. Har mestadels bara köpt julklappar till mig själv, (Päls,K Sedan fredag bär det av hem. Skönt! Stannar hemma tills nästa Torsdag!

Ikväll blir det kanske att man är med oc hopptränar en av treåringarna sen blir de taco, spel och mys med alla tjejeorna!



RSS 2.0