Skit vilket väder!

Sitter här & degar kom preic upp från ett bad :) det är så härligt och speciellt när man har fönstret uppe i taket i badrummet, så man ser och hör hur de pliskar mot rutan :) Underbart!

Aja igår åkte jag hem till fadern inte vart där på hela helgen. Träffa underbara Royal, han kom tillomed fram och hälsa på matte! Så mig har han saknat (säger vi) ;) Blev ett hopppass på han runt 21 tiden underbart att rida när de är varma kvällar, varma dagar är ingen hit för oss ridtjejor isåfall om man inte ska bada eller nått :P
Men Royal var kanonduktig inget hets eller nått :) Skönt, sen känns det han har blivit lite mer markriden numera, Linn min medryttare har ju han rätt så ofta och då verkar det som dressyr gäller :)underbart!

Ikväll blire Ugly Betty coh DH Som gäller :D



//J.S

Bal, tjejkväll

Jaha kan ju börja med att lägga in lite bilder frfån gårdagens bal, syster var jättefin  och duktig det var så mna rös så fin var hon!



Syster & Pemlan


Anton & carro


Syrran & jag :)

Syster i trädgårn!



På väg mot trädgårn



Sen kom grethis hit och vi började korka upp lite vin & en massa godis! Sen bar de in till stan till Louices place :) Trevilg och mysig kväll med mycket prat & grav ;D
Bilder kommer! ;)

//J.S

And i Love it




Somewhere, over the rainbow, way up high,
And the dreams that you dreamed of,
Once in a lullaby.
Oh, somewhere over the rainbow, blue birds fly,
And the dreams that you dreamed of,
Dreams really do come true.
Someday, I'll wish upon a star,
Wake up where the clouds are far behind me.
Where trouble melts like lemon drops,
High above the chimney top,
That's where you'll find me.
Oh, somewhere, over the rainbow, bluebirds fly,
And the dreams that you dare to.
Oh why, oh why can't I?
Well, I see trees of green and red roses too,
I'll watch them bloom for me and you.
And I think to myself: What a wonderful world!

Lugn fredag

Vaknade runt 12 idag =) upp och äta lite frukost, sen har man bara gått och slappat hela dagen hemma hos mor.

Längtar som fan tills imorgon, ska bli skoj att se syrran fin, så fin :) Sen blire jag & grethis imorrn kväll lite vin och mycket snack blir det nog! Sen får vi se vart de bär av.

Förövrigt blev det att fixa håret igår, blir så less när de äre enfärgat de ser bara ut och hänga och bara stripas. Så blev
lite slingor ett till paket ska i, sen blir ja
g nog nöjd :)




// J.S

Hazzard

Hemkommen efter en rolig hazzard, :) hem fick jag med mig spray,örhängen, ljuslyktor, kajal & ett par tofflor :D så mer än nöjd kan man väl inte bli!

Ikväll får man väl se vad som händer, blir väl att dra en film ;)

(Jo, jag dummar mig en pose!)


// J.S

Hoppträning

Idag blev det hoppträning, han kändes rätt så fin, men knäppte av lite för mycket och blev lite tjocker i frambenen men sen blev han piggare. :) Några stopp när vi höjde en gång, men ett bra avslut blev det. Stolt över han. :) Men som sagt måste öva massor på mitt jävla huvud, sitter och glor neråt hela tiden. En på buke skrev typ " Varför sitta och kolla ner när man har en sån fin häst, då ska man upp med huvudet i vädret och vara stolt. :D Så jag skärpning nu!

Längtar tills helgen, skönt med långhelg, dessutom se syrran dansa bal, sen  ska jag fan ta lite hoppas jag på =).

I söndags blev det ju lite dressyr/hoppning i paddocken! Så här kommer lite bilder!


Allt från mig i nu läget ;)
/ J.S

Tidig morgon

Nu sitter man och dricker kaffe ;) kom in för ett tag sen från stallet! Och nu är det bara att vänta på att jag ska släppa ut dem. Royal sprang förbi mig och gick ut på en morgonrunda :P men han fick jag tag på efter ett tag. Hmm kanske dags att få börja gå ute nu?!!
Nu blire att gå lägga sig igen och läsa Jennas bok, Att älska som en porrstjärna. .- vetifaan vad den heter nått sånt!

//J.S

Dressyr

Dressyrpasset med hästarna gick kanon! Började med Royal :) var duktig, nattis red han lite också! Så fick vi en massa bilder på han.
När vi skulle rida Spi så försvann nattis, så jag red henne själv övade mycket att hon ska flytta sig från skänkeln m.m Vilket hon gjorde superbra! Sen igår när vi var ute övade vi mycket på galoppen och tom ett galoppombyte kom in :D Så idag lyckades vi göra de 2 ggr. Superhäst kan jag lova. Vet inte vart hon får allt ifrån, eller vi kanske man ska säga :) haha

Kvällen för mig spenderas med chips och godis. Det är vad jag nog kan få i mig just nu. Blev ingen "vin&kexkväll" med brudsen, får bli nån annan dag! ;D

Bilbomb från idag!


// J.S

Orka

Idag blev det att gå upp vid 12 :) skönt att sova ut, för en gångs skull. Skulle kunna ligga i min sköna säng hela dagen om de vore så!
Snart blir det att gå ut och rida Royal som är som en slö gammal nordsvensk, konstigt att gå från en "problemhäst i ett år och sedan nu bli som en helt trött,slö, och tjock häst. :D hah

Royal


// J.S

O




We slowly watch the night give way to morning
And hope we can suspend ourselves in time
And some I'll make these moments last forever
And leave the ones who need us for behind

Close your eyes you don't have to make a sound

There's something that you need to understand

80tals torsdag

Idag var de dags för skolan halv 10 :) svenska, sen blev de matte och sedan estetisk verksamhet visade vårt "projekt" arbete för andra klassen, 80- tals temat ojh ojh vad snygga vi alla var ;) hahaa.

Nu blir det ett dressyrpass på spisan eller en uteritt solen börjar ju kika fram., :)



Be happy,

Börjar närma sig läggdags nurå! Skönt,, lite sovmorgon imorrn då.

Blev ett rejält hoppass med Royal idag :) men ... det känns i ryggen kan ja lova ;) Så nu får man akta korsbenet som fick sig en rejäl smäll sist ja åkte av. Men nuförtiden händer ju aldrig nått sånt men nu blir det att ta mig an Spisan, när Royal har blivit normal. Verkar som jag söker spänning och lite av de farliga. haha 
Spisan fick sig ett lungt dressyrpass idag och sen skrittade vi ut. Hon var helt underbar, på hemmaplanen är hon alltid stressad och gör sina krimskrams språng. Men idag lyssnade hon super! Gick tlllomed bättre än när vi är i Segorp och tränar. :) Så framåt går de.

J.S



I got nothing to do

Dagens morgon började med Np prov i matte, gick skit men men vad gör man. Sen efter det var det Np prov i engelska! Grethis & jag skulle snacka lite med varann, och om man inte kan ett enda ord på eng så går det fan skit! Underbar da säger jag! :) Vi slutade runt 11 typ.

Hemkommen  till fader, blir att rida 2 hästar. (om ja orkar, vilket ja inte tror) inte ridit på ett par dagar och de känns att man inte är så smidig. Ärligt alltså. :P Sen kanske jag ska fota Louice & Peppar beror vad ja hinner.

Nope nu byts de till ridkläder


12 maj idag då

Sämst på att uppdatera den här jävla bloggen! Inte riktigt jag att sitta och skriva blogg, oftast inte tiden om man säger så. Men får väl bättra mig.

Kommer bli den skönaste veckan på länge, imorgon går ja till 12. Torsdag är de 10.00 som gäller till 16.00 nångång vi ska redovisa vårt temaarbete för den andra klassen :) Och fredag är vi lediga. Wiie :D

I lördags blev det dags att dra till mässen på 50 års partaj! Mor jag, och ubbe åkte dit och förberrede litegranna :) Sen ramlade allt folk in, blev mycket dans och dricka! En kväll som kommer minnas länge :).


Over and out ;)

RSS 2.0