Sista dagen i April

Länge sedan man skrev något nu. Har legat hemma och vart sjuk ett tag, men den här veckan har jag visat mig lite i skolan. :) Så hädanefter får de bli alla dagar i veckan. Men men är man så sjuk jag har vart så äre så :P

Idag blev det Tornby blev foundation,hårband, en pike och häststuffs ett schabrak och en förbygel.

Nu ska jag röra mig några meter till stallet blir att rida både Spider och Min Rolleboll <3 :)

Förövrigt ha en trevlig valborg! :)

Helg :)

Ytterligare ett tag sedan man var här inne.

Idag har det vart en lugn & skön dag! Började med att försova mig, vilket kanske inte är så bra. Men men är man inte så morgonpigg som jag så finns det väl  inte så mycket att göra, om man inte gör det jämnt förstås :P.

På estetisk verksamhet sminade vi oss till det ljuva 80talet ;), skojsigt!
Sedan var det bara hem och sedan dra sig till syster och morgis som fyller år! :) Hemkommen för ett tag sedan och nu sitter mna här. Om man ska gå och lägga sig eller kolla på Världscupfinalen i hoppning! Får nog bli det sistnämnda!!



Så här kul kan man ju bara ha! :D

Otur

Goddagens!

Hemkommen från skolan för ett tag sen! Vart väldigt slapp dag, gjorde lite smörgåstårtor :).

Hade jävligt roligt på rese idag, ja, hannah och Lovisa vänta på att tiden skulle gå sin tid. Då går en kvinna förbi och tappar någoting. Och vi tror självklart på att det är någon ihopvikt resebroshyr eller bara en enkel lapp. Men nej efter 10 min kommer några skabbiga männsikor förbi och blir överlyckliga. Så vi tror stenhårt på att det var en 1000 lapping iallfall :P Såg ut som de stod och räknade sedlar sedan. Så de känns inte så kul, när man hade värsta chansen att få lite klirr i plånkan ;).

Förövrigt så är allt fin fint! Ikväll blir det att sitta bänkad framför Ugly Betty och självklart DH med sis ;D Så måste jag kolla lite mer till mjölk och ost provet imorgon. Låter jue kul!

Sista dagen på lovet :)

Sista dagen på lovet :)

Kom hem för ett tag sen , blev att sova hos hannih med louise hade lite tjejkväll igår! Det var trevlans :) Vaknade halv 6 imorse bara inte lika kul. Skickade sms till pappa och frågade om han kunde hämta mig. Men men blev att komma hem runt halv 1 :)
Igår blev det terrängbanan, gick kanon, hade rolle i mitten när vi red ifall han skulle få fnatt för bilar :) men på hemvägen var han som sagt ett par meter framför, lite rädd för en traktor men det får vi ta. :)

Snart ska man ut och rida, sen kmr ett par tjejor som ska provrida ponnys.


Påsk!

Påskafton idag då! Blire att vara här hemma , sen blire av till Erene runt 18 :) 

Så jävla trött idag kom hem igår vid kvart över 1typ var hos Karroow och kolla på film. Eller föst blev det en lång promenad med skitsnack sen blev det filmen Disturbia.
Vaknade nu, eller vaknade rättare sagt min tid vid 9 är ju van nu som sagt att gå upp så tidigt pga hästutsläpp :) Men idag är jag hos mammi så det var bara att gå och sova igen. :)

Glad Påsk!

Härliga Torsdag!

Jahopp, idag har det ju vart såhär härligt väder. :)
Börja dagen med att rida royal, bror var snäll och tog ett par bilder. Sen blev det terrängbanan med hannah och simba, jag satt på Siggeman. Det var skitkul, så dit ska vi på Söndag med, fast då blire ingen ponnyelit utan då ska Royal hänga med. :)
Roligast var att en kille på en hembygd moped (sån här liten ni vet) var jagad av polisen men killen verkade inte veta det själv. Men när vi var på hemväg så kom polisen med släp och moppen låg på. Så antagligen blev han tagen eller så drog han. Pinsamt läge för han iallafall. Hannah och jag fick oss ett par garv iallafall.

Nu ska man snart ut och rida spisan. :)


Thuesday,

Hemkommen efter en lång dag. Fika med brudsen, tandläkarn också.
Nyss vart ute och ridit storskogen runt med Jabis.
Han fick syn på rådjur som var 8 meter ifrån oss, och jag kan säga er jag har nog aldrig suttit på nån snabbare häst, och de läbbigaste var att inte få stopp på honom. Men men tillslut gick det. Ingen skada skedd om man säger så. Det roliga är att bussar och motorcyklar kan komma i 110 och han gör inget skit. Men rådjur är livsfarliga minsann.

Rolleboll fick sig ett lungt dressyrpass sen en skrittur ut i det härliga vädret.

Här njuter man!  :) hehe
  

Min pluttis och jag :) bästa bildkvaliten


Aja over and out säger vi dårå :)

Jahopp första ...


Jahopp första dagen på lovet har gått! :P Aja träningen igår gick väl ganska hyffsat ändå, blev inte så mycket hoppning utan fick bli en markbom på slutet. Han fick ett litet skrapsår på benet av ett hinderstöd, men ïnget allvarligt. :)
Så fick han sin första dusch igår med då. elller avsköljning från allt svett. :P


Idag blire snart tandläkarn och sedan en tripp på stan med brudsen.

Måndag!

Härligt väder idag. Hoppas det håller i sig :)

Idag blire hoppträning. Håller tummarna för att han inte beter sig, som sist.




Grillsäsong :`)

Idag blev det grillsäsong :) syster,bror & moggis kom hit :) det var trevlans!

Vaknade upp hemma i ljungsbro men tog bussen runt 11 hem till pappsen. Blev en tur ut med Bella&Magnum i det härliga vårvädret! :) Fan vad varmt det har vart idag! Så nu är det bara att hoppas att det håller i sig!
Sen blev det ett dressyrpass på Siggemannen :) la in några hoppsprång också. Han är duktig den killen :)


Nu blire sängdags! :)

Sista dagen!

Sen är det påsklov! Fan vad gött! Det lär behövas också trodde vi började 08.15 igår så skickade sms till grethis om att jag försov mig, fick väldigt dåligt samvete då. men så skickade hon tillbaks & sa att vi började ju 10 :) Då blev morgonen super sen! Hhee

Var på dansuppvisning igår, det var superkul! Sen kom jag hem rúnt 17 o då blev det en tur först ut med Hannah,jessan & Louise & peppar o jag red sigge :) Sen blev det ett hoppass på rolleboll, gick kanon i början. Sen kom  grannhästarna och då skedde de andra grejer. Så det var bara att skutta lite till o sen ställa in han igen! Han må vara störd ibland! =)

Idag börjar man 9.30 =) till 14 någonting.. Sen ikväll blir det Hazzard, det ska bli kul.


Hade gött! =)

Shoppingdag

Onsdag idag :) bara 2 dagar kvar i skolan. Sen är det lov! :D

Idag blev det umottagningen & hämta ut lite nya piller, sen var de ändå lunch i skolan så då gick jag & shoppade litegranna klänning och ett par röda låga pumps.
Kommer hem och vänder in mot Tornby efter ett tag mamma o ubbe skulle handla så då kunde jag köpa hazzard presenter tills Fredag.

 Gick mot Hööks och köper då det billiga tränset för 169:- köpte ett likadant för 5 år sedan som Fisan har och det är i gudomligt  skick idag. Så fårse om detta håller. Gillar inte pannbandet särskilt mycket, de ser så "plastigt" ut. Men slit & skit träns som sagt inget fint här inte för en gångs skull! ;)
Traskar sedan vidare mot affärerna köper hazzardpresenter  ljustake,nagellack och söta örhangen. :) Och brun utan sol LUMINE i skum åt mig. Hoppas de är bra skit :)

             

Ha en trevlig kväll nu ska det moffas godis!

RSS 2.0